Kinefiz telefon Kinefix email

O nama

Briga o tvom zdravlju je naša dužnost!

Na jednoj od najlepših lokacija na Vračaru, u blizini Cvetnog trga, osnovan je Kinefiz – Centar za masažu i korektivnu gimnastiku.

Spajajući tradicionalni pristup lečenju i najnovije standarde modernog pristupa medicini kreirali smo centar gde ćete doživeti najviši nivo usluge i kvaliteta.

Kinefiz je osnovan sa ciljem da masažama i vežbama omogući prevenciju i očuvanje dobrog zdravlja, poboljšanje funkcionalne sposobnosti i kvaliteta života.

Prateći svetske standarde i konstantno se usavršavajući stičemo poverenje korisnika naših usluga. Kvalitet našeg rada svakodnevno se ogleda kroz postignute rezultate i zadovoljne klijente.

Uz brojne benefite koje masažama i vežbama nudimo našim klijentima, trudili smo se da stvorimo atmosferu u kojoj će svi uživati.

Vukadin Spalević

strukovni fizioterapeut

Osnovao je Kinefiz – Centar za masažu i korektivnu gimnastiku.

Svoju karijeru započeo je kao praktičar i tokom boravka na Institutu za ortopediju Banjica doprineo rehabilitaciji mnogih pacijenata sa različitim zdravstvenim stanjima.

Nakon toga stiče svoje iskustvo u privatnim centrima za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju radeći sa pacijentima različitih dijagnoza.

Neka od stanja za koja Vukadin ima iskustva u pružanju masažnih tretmana i vežbi su: karpalni tunel, smrznuto rame, teniski lakat, plantarni fascitis, išijas, ograničenje pokreta u zglobovima zbog traumatskih događaja.

Ima iskustva u terapiji za smanjenje bola kod osoba sa hroničnim bolom, bolom u vratu zbog napetosti mišića, klijentima sa multiplom sklerozom, fibromialgijom i glavoboljama.

Podjednako ima iskustva i u radu sa decom, pa sa velikim procentom uspešnosti otklanja deformitete kao što su: skolioza, lordoza, kifoza, ravna stopala, X/O noge…

Centar za masažu i korektivnu gimnastiku. - Kinefiz

Telefon: +38163 123456

E-Mail: kinefiz2023@gmail.com